Denken & Doen!

Dat zijn de kernwoorden van het oudercomité. Enerzijds willen we creatief en kritisch meedenken over het reilen en zeilen van het leven op onze school. Tijdens een vier à vijftal avondvergaderingen luisteren we naar input vanuit de school. Wat zijn hun aandachtspunten, wat leeft er achter die indrukwekkende facade en hoe gaan zij om met de uitdagingen die ze dagdagelijks tegenkomen? Anderzijds is hier ook ruimte om als ouder je bekommernissen en bedenkingen over te maken. Wij horen immers de verhalen van de kinderen als ze 's avonds thuiskomen. Wat leeft er bij hen? Hoe ervaren zij de school en haar projecten?

Het oudercomité is ook een plek waar nieuwe projecten kunnen groeien. Na enkele moeilijke jaren starten we terug met een schone lei. Er is dus ruimte om nieuwe projecten op te starten of dingen uit te proberen.Wil je graag mee aan de wieg staan van een nieuwe traditie binnen het college, dan is dit je uitgelezen kans!

 

Doen! is ons tweede kernwoord. Met het oudercomtié hebben we een aantal schoolondersteunende activiteiten zoals de bar op de kerstmarkt en het schoolfeest, maar houden we ons ook bezig met klasoverschrijdende projecten zoals de ondersteuning van de fluoactie in de winter. Tenslotte zetten we ook onze schouders onder een actie om fondsen te werven. Geld dat meteen terugvloeit naar onze kinderen in de vorm van een extraatje. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij een DOENER! En ook die hebben we nodig.

 

Ben jij die DENKER of DOENER die we zoeken? Of die Supervrouw/man/X die beide aankan? Scan onderstaande code en bezorg ons je gegevens! Geen QR-scanner bij de hand? Klik dan gewoon op de code en je komt ook op het formulier. Doen!

 Wie is wie?

   

Joris Claus - Voorzitter - +32 499 14 23 61

Steffie Esprit - Ondervoorzitter

Joris Lennartz - Penningmeester

Karla Stuer - Secretaris

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.