Door de coronapandemie mogen ouders niet zomaar langsgaan op school om hun kind in te schrijven.

De school is gesloten van maandag 5 juli tot en met 15 augustus. Vanaf 16 augustus staat het inschrijfformulier (hieronder) online. De school neemt nadien contact met u op.

meer info: www.naarschoolinsintniklaas.be of 03 780 71 65

Beste ouder van een kind in de lagere school,

Het Overlegcomité nam gisteren verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Wat betreft het onderwijs werd er beslist om voor de leerlingen van de lagere en secundaire scholen geen lessen te voorzien, noch fysiek, noch digitaal.

Wat betekent dit voor onze school?

De leerlingen blijven volgende week thuis. Wij rekenen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt en op zoek gaat naar oplossingen voor de opvang van de kinderen.
De school voorziet wel NOODOPVANG. Deze noodopvang is enkel bedoeld voor leerlingen waarvan de ouders werken in één van de cruciale sectoren of de ouders niet kunnen telewerken. Ouders bezorgen een werkattest waaruit blijkt dat zij in één van de cruciale sectoren werken of dat telewerken niet mogelijk is. We verwachten een attest van BEIDE ouders.


Afspraken opvang

  • De buitenschoolse opvang:
    07.00 – 08.00 en van 16.00 -18.00

 

  • De noodopvang lagere school :
    Vanaf 8 uur tot 15.45 uur (op woensdag tot 12 uur) zorgt de school voor opvang:

Volledige dag:
• Brengen tussen 8 uur en 8.25 uur
• Ophalen tussen 15.30 uur en 15.45 uur

Halve dag:
• Brengen tussen 8 uur en 8.25 uur OF brengen tussen 12.50 uur en 13.10 uur.

• Ophalen tussen 11.40 uur en 12 uur OF ophalen tussen 15.30 uur en 15.45 uurJe zorgt zelf voor een lunchpakket en een tussendoortje

Beide ouders bezorgen een werkattest waaruit blijkt dat zij in één van de cruciale sectoren werken of dat telewerken niet mogelijk is!
Wie gebruik wil maken van deze noodopvang vult het bijgevoegd document in en bezorgt dit morgen terug aan de leerkracht.


Werkbundeltje

Volgende week is er geen school. De minister noemt het een extra weekje vakantie. We kiezen er toch voor om uw kind een weekbundel mee te geven met herhalingsoefeningen. De leerkrachten werkten een planning uit die mogelijks kan
worden gevolgd. We zouden het waarderen mocht u uw kind aanmoedigen om deze bundel te maken. We tonen begrip mocht dit toch niet lukken. De bundeltjes mogen na de paasvakantie aan de leerkrachten worden bezorgd.

Rapport

De rapporten worden morgen meegegeven in plaats van volgende week.


Dank je wel voor het begrip en de medewerking!

Met vriendelijke groet

Luc Braem

Attachments:
File
Download this file (schorsing lessen website.pdf)schorsing lessen website.pdf